homepage email ons
 
 
   
 
 

Op deze website vind je alle informatie over sporten, het bouwen van sportaccommodaties en alle wetten en regels die daarbij komen kijken.

Sport & Accommodatie

NOC*NSF Handboek Sportaccommodaties

Bestellen Het Handboek Sportaccommodaties is een losbladig naslagwerk voor iedereen die met planning, ontwerp, bouw, beheer, exploitatie of onderhoud van sportaccommodaties te maken heeft. Het Handboek Sportaccommodaties geeft zowel algemene sporttak overstijgende richtlijnen voor accommodaties als specifieke eisen per sporttak. Ook over een groot aantal verwante thema's, zoals belastingen, subsidies en energie, is in het Handboek Sportaccommodaties informatie te vinden.

De inhoud komt tot stand onder auspiciën van ISA Sport, waarbij de sporttak specifieke onderdelen in nauw overleg met de desbetreffende sportbond worden samengesteld. Heeft u geregeld met eisen rond sportaccommodaties te maken, dan mag dit handboek in uw bibliotheek niet ontbreken!

Prijs Handboek Sportaccommodaties:
€ 312,70 excl. btw / € 295,- excl. btw (voor het vijfdelig hoofddeel)
Abonnement supplementen:
Bij aankoop van het handboek bent u tevens minimaal 1 jaar geabonneerd op de supplementen van het handboek en kunt u gebruik maken van de internetdatabase.
Verschijning supplementen:
Jaarlijks minimaal drie supplementen met gemiddeld 120 pagina's.
Prijs supplementen:
€ 1,25 per pagina, inclusief gratis persoonlijke inlogcode voor de internetdatabase.
Genoemde prijzen zijn exclusief verzend- en administratiekosten.

Aanbiedingen

Voeg toe Ja, ik bestel het Handboek Sportaccommodaties. Tevens ben ik minimaal 1 jaar abonnee op de aanvullende supplementen. Het handboek (5 banden) kost € 295,- (excl. btw en verzendkosten) en wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. Uw abonnement loopt tot wederopzegging. Jaarlijks minimaal drie supplementen met gemiddeld 120 pagina's (€ 1,25 per pagina). Dit abonnement is inclusief een toegangscode voor deze website.

Terug